Over mij

Ik ben Gerry Ziemann en heb een praktijk voor Bioresonantie in Ekehaar. 30 jaar geleden heb ik het drogistendiploma gehaald en ben bij verschillende drogisterijen aan het werk geweest die voornamelijk voedingssupplementen en homeopathie verkochten. In 1992 heb ik de drogisterij overgenomen, die bekend stond als de Homeopatische drogisterij in de Kerkstraat in Assen. 6 jaar na de overname ben ik mij gaan verdiepen in de Orthomoleculaire geneeskunde en heb een studie van 2 jaar gedaan en mag mij orthomoleculair specialist noemen.

Daarna heb ik de medische vakken anatomie-fysiologie-pathologie ziekteleer, diagnose & advies op HBO niveau gedaan. Het werk in de drogisterij heb ik met veel plezier gedaan. Veel mensen heb ik van een goed advies kunnen voorzien. Wat mij wel steeds meer ging opvallen was dat de middelen die ik adviseerde eerst heel goed werkten, maar na verloop van tijd de klachten terug kwamen.

Bioresonanie Praktijk - Bicom 2000

Rond 2002 kwam ik in aanraking met bioresonantie en ben mij daar in gaan verdiepen. Die therapie sprak mij steeds meer aan en ik ben mij hierin gaan oriënteren. Zo kwam het dat ik een Bicomapparaat aanschafte en heel veel seminars heb gevolgd van de Duitse Heilpraktiker Martin Keymer. Heel veel heb ik van die man geleerd en volg nog steeds de seminars in Duitsland, zodat ik up to date blijf. Na al die seminars mocht ik naar Malta waar ik het diploma: European Diploma of Holistic Bioenergetic Medicin heb gehaald.

In 2003 ben ik gestart met de praktijk aan de Kerkstraat, die breidde zich dusdanig uit dat ik zelf niet meer in de winkel stond. Ik heb eind 2007 besloten de winkel te verkopen en me helemaal op de praktijk te richten. We zijn verhuisd naar Ekehaar en daar ben ik vanaf 26 september in mijn nieuwe praktijk werkzaam.

Goed om te weten

Ziektenbeelden die wij kunnen behandelen zijn onder andere:

> Allergie

> Candida

> Verzuring

> Orthomoleculair Afslanken

> PDS

> Lym

> Herpes(oa Gordelroos en koortslip)

> Vermoeidheidssyndroom